loga

Specialister på rödfärgning

exempelbilder exempelbilder exempelbilder exempelbilder

Boka in Rödfärgning - hur går det till?

1. Kontakt

Ring eller maila till oss på kontoret. Då svarar vi på eventuella frågor eller kontaktar er samma dag!
Kontakt:
018 - 50 50 40
kund @ rodfargarna.se

2. Mängda

Bor ni i närområdet bokar vi in en så kallad mängdning på plats där vi kommer ut till er och fotar samt mäter allt som ska målas.
Bor ni längre bort kan ni maila in material till oss.

3. Räkna

Sen räknar vi på era anbud. Detta kan ta lite olika tid beroende på arbetsbelastning.

4. Offert

När anbuden är klara så skickas de ut till er. För snabbare återkoppling ge oss er mailadress så slipper vi skicka via posten.
Då sparar vi även Miljön!

5. Utförande

Är ni nöjda med anbudet och väljer att acceptera planeras ni omgående in i kalender och vi kommer och utför arbetet hos er. Ju snabbare återkoppling, desto snabbare kan vi planera in er!

Rödfärgarna – I 75 år har vi fått er att se rött, det är vi stolta över!

Rödfärgarna startade 1940 och är nu inne på tredje generationen rödfärgare. I 75 år har vi vårdat och bevarat den gamla svenska traditionen av rödfärgning av hus och gårdar med äkta Falu Rödfärg. Detta har vi gjort till bästa pris och kvalité.

Vi arbetar idag främst med rödfärgning i Uppland, Stockholm och Västmanland. Men vid behov och överenskommelse utför vi även jobb i övriga delar av Sverige.

Vi har fått förtroende att utföra en hel del reklamationsarbeten för Falu Rödfärgs räkning runt om i landet. Ofta blir vi tillfrågade när det finns problem med särskilt besvärliga underlag som ingen annan har lyckats lösa. Där har vår gedigna erfarenhet och kunskap kommit väl till pass.

Förutsättningen för ett fullgott resultat vid rödfärgning är att underarbetet är rätt utfört. Vi erbjuder självklart även olika behandlingar av fasad, fasadtvätt, täckning, avtäckning, takvårdsbehandlingar samt högshöjdsarbeten där lift krävs. Vi vill vara flexibla och kan därför alltid skräddarsy en perfekt lösning för varje individuell kund.

Tekniken och utvecklingen har gått framåt de sista åren och vi är idag marknadsledande på tvättning och rödfärgning med vår högeffektiva utrustning och våra rationella arbetsmetoder. Detta blir en fördel för våra kunder då vi kan hålla nere priserna på lägsta nivå utan att för den skull behöva tumma på kvaliteten.

För oss är miljön viktig. Därför ser vi alltid till att i största möjliga mån välja arbetsmetoder, produkter och leverantörer som liksom oss har ett bra miljötänk och gör minimal påverkan på vår miljö.

M. Asp

Kontakta oss