loga

Specialister på rödfärgning

exempelbilder exempelbilder exempelbilder exempelbilder

Rödfärgarnas färgbutik i Librobäck!

Vet din färghandlare inte skillnaden på Falu Rödfärg och annan rödfärg? Då kanske du inte ska handla där.

Vi har arbetat med Falu rödfärg i över 70 år och anser oss veta ett och annat om rödfärg. Vi använder oss inte av dagens billigare rödfärgskopior i vår verksamhet, trots att det skulle öka våra vinstmarginaler. För att kunna garantera ett bra och hållbart resultat säljer vi enbart äkta svensk Falu Rödfärg. Vi vill kunna känna stolthet över vårt arbete och trygghet i vissheten om att våra kunder kommer att vara nöjda. Inte bara dagen efter att vi har rödfärgat utan även flera år framåt.

Välkommen in för Sveriges bästa pris på Falu rödfärg!

Vi är mycket stolta återförsäljare av Falu Rödfärg, TEKNOS, JAPE, Auson och QPT. Vi har valt just dessa leverantörer baserat på deras goda kvalitet, vettiga priser och otroligt breda produktsortiment. I deras sortiment hittar man allt både till hemmafixaren och proffset. Precis som oss värnar de dessutom om miljön – och det speglas i deras verksamheter och produktsortiment. De tycker vi på Rödfärgarna är väldigt viktigt.

Vi erbjuder i dagsläget även möjlighet för målerier, skolor med mera att handla till förmånliga priser via oss som registrerade företagskunder! Hör av er till oss för mer information!

Kika förbi på en kopp kaffe och berätta hur vi kan sätta färg på din tillvaro.

Vi har öppet:

Måndag - Fredag: 8:00 - 12:30

Lördag: 11:00 - 14:00

Söndag: STÄNGT

Vi har semesterstängt Lördagar v.27 och v.28.