Boka rödfärgning eller be om offert – hur går det till?

1. Kontakta oss

Ring eller maila oss på Rödfärgarna, vi nås på 018-50 50 40 (för tillfället har vi hög belastning och svarar därför inte i telefon. Kontakta oss via mejl istället.) eller kund@rodfargarna.se. Du kan också fylla i formuläret här nedan.

2. Vi mängdar

Bor ni i närområdet bokar vi in datum för mängdning där vi kommer till er och fotograferar och mäter de byggnader som ska målas. Om ni bor längre bort kan ni självklart maila in material till oss.

3. Vi räknar

När vi nu har underlaget så räknar vi på anbudet. Vi ger er flera olika alternativ att välja på, allt från att ni gör underarbetet själva till att vi gör hela jobbet åt er.

4. Offert

När vi har anbudet klart så skickar vi det till er, helst via mail så sparar vi både tid och miljö.

5. Utförande

När vi har kommit överens om vilket av alternativen som passar er bäst så bokar vi ett startdatum för utförandet.

Fyll i formuläret för att boka en kostnadsfri mängdning

Rödfärgarna startade 1940 och är nu inne på fjärde generationens rödfärgare

I mer än 80 år har vi vårdat och bevarat den gamla svenska traditionen av rödfärgning av hus och gårdar med Falu Rödfärg – till bästa pris och kvalitet.

Förutsättningen för ett fullgott resultat vid rödfärgning är att underarbetet är rätt utfört. Ni kan välja om ni vill tvätta eller täcka själva, eller om ni vill överlåta det åt oss. Vi är flexibla och kan göra delar eller hela jobbet åt er.

Tekniken och utvecklingen har gått framåt och vi är idag marknadsledande på tvättning och rödfärgning med vår högeffektiva utrustning och våra rationella arbetsmetoder. Detta blir till en fördel för våra kunder då vi kan hålla priserna på lägsta nivå utan att för den sakens skull behöva tumma på kvaliteten.

Många års erfarenhet, professionellt arbetssätt, bra underarbete och enbart äkta Falu Rödfärg garanterar ett bra resultat. Vi är dessutom rekommenderade av Falu Rödfärg.

Vi utför sprutmålningsarbeten i Uppland, Västmanland, Dalarna, Stockholm och Södermanland som huvudområde, men tar oss mer än gärna längre bort när våra kunder så önskar. Inget objekt är för långt bort eller för krångligt.