Vet din färghandlare inte skillnaden på Falu Rödfärg och annan röd färg?

Om din vanliga färghandlare inte vet skillnaden på Falu Rödfärg och annan röd färg, så kanske du ska överväga att inte handla där mer framöver.

Vi är mycket stolta återförsäljare av Falu Rödfärg, TEKNOS, JAPE, Auson, QPT och Soudal. Vi har valt just dessa leverantörer baserat på deras goda kvalitet, vettiga priser och otroligt breda produktsortiment.

I deras sortiment hittar man allt både till hemmafixaren och proffset. Precis som oss värnar de dessutom om miljön – och det speglas i deras verksamheter och produktsortiment. Det tycker vi på Rödfärgarna är väldigt viktigt.

Vi har arbetat med Falu Rödfärg i över 80 år och anser oss veta ett och annat om rödfärg. Vi använder oss inte av dagens billigare rödfärgskopior i vår verksamhet, trots att det skulle öka våra vinstmarginaler.

Så för att kunna garantera ett bra och hållbart resultat säljer vi enbart äkta Falu Rödfärg. Vi vill kunna känna stolthet över vårt arbete och trygghet i vissheten om att våra kunder kommer att vara nöjda. Inte bara dagen efter att vi har rödfärgat utan även flera år framåt.

Specialister på rödfärgning falu rödfärg

Aktuella erbjudanden

Sveriges bästa butikspris på Falu Rödfärg

Ja, det stämmer att vi har Sveriges bästa butikspris på Falu Rödfärg. Välkommen till Teknos Färg Uppsala på Libro Ringväg 49 i Uppsala.

Sortiment och leverantörer

Se vårt utbud av färg, verktyg och tillbehör

Vi är mycket stolta återförsäljare av Falu Rödfärg, TEKNOS, JAPE, Auson, QPT och Soudal. Vi har valt just dessa leverantörer baserat på deras goda kvalitet, vettiga priser och otroligt breda produktsortiment.

Experter på röd färg

Bli företagskund

Attraktiva rabatter och egen prislista på sortiment

Som företagskund hos Rödfärgarna får ni attraktiva rabatter och egen prislista på hela sortimentet. Skaffa företagskonto hos Teknos Färg Uppsala idag!

Öppettider och kontaktinfo

Måndag-Fredag: 08.00-16.00
Lördag-Söndag: Stängt

Telefon: 018-50 50 40 (för tillfället har vi hög belastning och svarar därför inte i telefon. Kontakta oss via mejl istället)
E-post: kund@rodfargarna.se

Libro Ringväg 49
752 28 Uppsala